Ford Mustang delar

Att köpa delar till sin Ford Mustang är bland det roligaste som finns! Eftermarknaden för Mustang är ju ENORM, det är ju nästan hela idén med bilen och det är sannolikt en av världens mest modifierade bilar, undra hur många helt original det rullar ut på vägarna egentligen? Det kan inte vara jättemånga. Man kan beställa allt från förbättringar av motorn i form av bättre luftflöde till helt nya motorer och färdiga bodykits som helt ändrar utseendet på din mustang. Vi ska här gå igenom de två vanligaste sätten att beställa delar till Ford Mustang och tillhandahålla ett par bra länkar och leverantörer.

Beställa Mustangdelar från USA

Att beställa delar från USA är i många, men inte i alla fall det billigaste och utbudet är minst sagt stort. Det finns otaliga firmor i USA som enkom ägnar sig åt att tillhandahålla delar. Dels kan man beställa från många tillverkare men man kan också beställa från webshopar som har sortiment från en stor mängd tillverkare. Ska man köpa ett gäng olika delar är det senare att föredra då man kan göra hela sin beställningen på en gång. Ett annat alternativ är E-bay som är en enorm annonsmarknad där det mesta finns och där är det också relativt lätt jämföra priser, här gäller det dock att hålla ögonen öppna om man beställer från privatpersoner då man inte kan vara helt säker på kvalitén och på att man får det man beställt, men även att det skickas i tid. Dock har E-bay ett poängsystem så att dom som säljer mycket får en slags betyg så man kan avgöra om dom varit med förr. Något man måste tänka på är också frakt, tull och moms. Frakt kan bli dyrt även om det vid första anblicken ser billigt ut så kostar det ändå en bra slant att skicka saker från en annan kontinent.

Ska man köpa en hel bil kolla här: http://www.nordtrafik.se/default.asp?go=1
För enskilda bildelar kolla här: Tullverket.se

Leverantörer av Mustangdelar i USA:
http://www.mustangsunlimited.com
Steeda.com
Americanmuscle.com

Beställa Mustangdelar från Sverige

Att beställa delar till sin Mustang från Sverige är betydligt enklare, nästan som att köpa en limpa bröd på ICA, dessutom så slipper man pappersarbete och att vänta lång tid på att delarna kommer fram. En annan fördel är ju också att det är lätt att få support på svenska och att man kan byta sakerna snabbt om något krånglar. Priserna är inte heller alltid lägre, då många importörer kör containers med delar och pressa priser och på så sätt kunna leverera billigare än om du själva köper dyr frakt via DHL eller UPS eller en annan fraktleverantör.

Leverantörer av Mustangdelar i Sverige:
SwedenMustang.com
VP-Autoparts.com