En av de första Ford Mustang som tillverkats kan bli din!

En 1965 års Ford Mustang av standardmodell med 101-hästkrafter brukar normalt inte dra mycket uppmärksamhet. På den tiden masstillverkades denna typen av Mustanger, vilket gör att denna modell är mycket vanlig. Den här är dock speciell eftersom den är en av de allra första modellerna som rullade av bandet, vilket framgår av dess ovanligt lågt serienummer 00002. Denna sällsynta Mustang kommer nu att säljas på Mecum s Indianapolis auktion i maj, Hemmings uppskattar den kommer att säljas för någonstans mellan 450.000 och 600.000 dollar.

Att betala runt halv miljon dollar för en masstillverkad standardbil med över 50 år på nacken kan låta absurt, men hur många chanser får du äga ett av de tidigaste exemplen av en av de mest ikoniska bilarna genom tiderna? Inte många så detta är något för den sanne entusiasten!